Tekstvak:  
 
 Hoe het allemaal moest gebeuren.
 

Stond op mijn werk in de zomer, en keek naar een jongen die aan het zwemmen was in het waaltje in ridderkerk.
Hij had een zwembroekje aan, waarschijnlijk gekregen van zijn broer maar dit was veel te klein en  was helemaal verkleurd. Ook had hij een handdoek met allemaal gaten en rafels. Dat is dan toch wel heel sneu, want die heeft volgens mij geen geld voor een zwembroek en een handdoek dacht ik.
In een hokje had ik nog een handdoek en een zwembroek liggen die mensen lange tijd geleden vergeten waren en nooit meer hadden opgehaald. Ik ben naar die jongen toegelopen en heb hem die handdoek en zwembroek gegeven en hem gezegd dat hij het wel eerst even moest wassen.
Hij vond dit helemaal te gek dat hij zomaar van iemand een handdoek en zwembroek kreeg. Hij begon hiervan gewoon te glunderen. Het beeld van dit eerst zielige en daarna glunderende jongetje met zijn verlopen zwembroekje en handdoek zat dagen in mijn gedachte. Waarschijnlijk zit er voor dit kereltje ook geen vakantie in besefte ik ook.
Met deze gedachte ben ik achter de computer gaan zitten om zomaar iets uit te denken. Na een tijdje kreeg ik het idee om een vakantie te organiseren voor minder bedeelde kinderen. Een gezellig kindervakantie kamp waar de kinderen zich even kunnen ontspannen, zich kunnen uitleven en niet aan problemen hoeven te denken. Hierna kreeg ik veel ideeŽn over hoe ik dit ging aanpakken.
Ik ga een kindervakantie kampeerkamp organiseren en misschien wel in het Develpark in Zwijndrecht, wel dacht ik gelijk aan een vergunning die ik eerst moest krijgen van de gemeente.
Maar toen ik het concept op papier had staan vond de gemeente het een heel leuk idee en kreeg toen een vergunning voor het kindervakantie kampeerkamp genaamd Forever Fun.
Hierna heb ik mijn vrouw en vrienden verteld wat ik van plan was. Zij wilden mij daar wel mee helpen waar ik bijzonder blij mee ben, want er moet toch heel veel geregeld worden. 
De kinderen moeten ook kunnen slapen. Dit zou moeten gebeuren in zoín 15 tenten. Deze tenten heb ik uiteraard niet. Ik heb hier toen een advertentie voor geplaatst. Op deze advertentie is spontaan gereageerd, waardoor er al aardig wat spullen voor het kindervakantiekamp zijn geschonken.
Ook een bedrijf wat het een geweldig initiatief vond heeft slaapzakken voor de kinderen geregeld. Verder zijn er ook diverse giften door bedrijven en particulieren gedaan om dit alles te bekostigen.
Mijn vriend Theo heeft een eend en kwam met een goed voorstel. 
Hij wilde deze auto gebruiken als promotie wagen voor het kindervakantiekamp. Dit vond ik een geweldig goed idee.
Wij zijn toen naar Sign Service Centre in Dordrecht gegaan. Wij ons verhaal vertelt, en er werd gelijk aangeboden om een promotiesticker voor de auto ons gratis aan te bieden, want dit bedrijf wilde ook hun steentje bijdragen.
Dit evenement gaat plaats vinden van 6 tot en met 11 augustus 2007 in het Develpark in Zwijndrecht. Dit gaat in twee groepen van 3 dagen van 35 kinderen per keer dus 70 kinderen totaal. Wij geven de kinderen 3 dagen sport en spel en bijzonder leuke dingen zodat ze terug kunnen kijken op een leuke vakantie.
Onze 2 persoon vrijwillige organisatie heeft ook al meerdere vrijwilligers gevonden die ons daar bij komen helpen. Daarbij zijn er ook een aantal die al professioneel met kinderen te maken hebben. Ook hebben we al een aantal sponsors die ons helpen, financieel of met spullen. We moeten alleen nog veel regelen en kopen, maar daar hebben wij nog niet al het geld voor.
Indien dit evenement u als bedrijf of particulier aanspreekt, en u wilt ook een bijdrage doen, dan kunt u dit in alle vormen doen. 
Wij zouden u heel dankbaar zijn en willen u dan ook na het kindervakantie kamp een kleine attentie geven.
 
Heeft u vragen, dan kunt u altijd bellen naar telefoonnummer 06-25000327.
Of u kunt ook E-mailen naar foreverfun2007@gmail.com
 
Met vriendelijke groet namens stichting Forever Fun.

John Ancher.
Tekstvak: Op deze pagina staan de verhalen van de vrijwilligers die zich belangeloos  inzetten voor de Stichting, over hoe ze er bij gekomen zijn, wanneer, en wat hun heeft gemotiveerd.
Tekstvak: Het verhaal van Jennie

Waarom ging ik helpen met de oprichting van de stichting en het opzetten van het vakantiekamp.
We zaten met de buren koffie te drinken en toen vertelde mijn man dat hij dit op wilde zetten omdat dit zijn droom is en hij vroeg of ik wilde helpen en ik zei dit is niet mijn droom maar ik wil wel een jaar helpen. 
Intussen zijn we nu voor het 7e jaar bezig om weer een vakantie kamp op te zetten en ik zit nu nog steeds in het bestuur om te helpen met de voorbereidingen maar ik ga niet meer mee op het vakantiekamp.

Jennie.

Tekstvak: Het verhaal van Marleen

Hallo


Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Marleen van der hel en ik ben dit jaar als begeleider mee geweest met het zomerkamp van stichting forever fun.
Ik ben moeder van 4 kinderen en de afgelopen jaren zijn 3 van mijn kinderen mee geweest met kamp, ook dit jaar kreeg ik de uitnodiging om mijn kinderen weer in te schrijven en na aanleiding van mijn inschrijving kwam John Ancher langs om te vertellen wat de planning zou zijn dit jaar en met de vraag wie er mee zouden gaan.
Eigenlijk zou alleen mijn dochtertje van 8 mee gaan omdat mijn andere dochter van 11 en mijn oudste zoon van 15 inmiddels te oud waren geworden en mijn dochtertje van 4 te jong.
Door het trillende lipje van mijn dochtertje van 4 die nu het besef had dat ze niet mee kon vroeg john mij mee te gaan als begeleider zodat we met de hele ploeg mee konden en mijn oudste zoon wilde dan ook graag helpen als begeleider.
Zo gezegt zo gedaan ...ik heb twee weken meegedraaid op het kamp en dit was boven mijn verwachting .. wat heb ik een lol gehad en wat een fantastich team hebben ze daar aan vaste begeleiders.
We hebben zoveel leuke dingen gedaan met de kinderen en ondanks dat het niet altijd meevalt om een ploeg van 40 a 50 kinderen te vermaken denk ik dat we er zeker in geslaagd zijn!
Lieve mensen die dit stukje verslag lezen ik kan het jullie echt aanraden om eens mee te gaan als begeleider want al die gelukkige gezichten van de kinderen die het reuze naar hun zin hebben gehad dat geeft zoveel voldoening!
Dit team bestaat uit een klein groepje lieve, aardige mensen die zich twee weken volledig inzitten voor de kinderen met zoveel liefde!!! 
Moe maar voldaan kwam ik thuis en ik kan niet wachten tot ik volgend jaar weer mee kan als begeleider en ik hoop dat ik nog vele jaren mee mag draaien.