Tekstvak: Mededelingenbord !!
Tekstvak: Forever Fun heeft een kinderkamp voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar van de minima die nooit op vakantie kunnen.
Voor deze kinderen willen wij twee weken in de grote vakantie een kinderkamp neerzetten in Zwijndrecht en wel op de locatie van scouting panoord.
Voor de ouders zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden.
De kinderen slapen in een tent op stretchers. Er is een tent voor de jongens en een tent voor de meisjes. Ze eten in een grote tent waar ook gespeeld kan worden als het minder weer is.
Er zijn op het terrein verschillende attributen waar de kinderen gebruik van mogen maken zoals een zwembad, trampolines, misschien een springkussen en verschillende spellen badminton, voetbal enz.
Forever Fun probeert leuke activiteiten te realiseren: Een dagje naar een pretpark, knutselen, spelletjes, disco en veel plezier maken.
Forever Fun is op zoek naar mensen op vrijwillige basis die kunnen helpen met het opbouwen van het kinderkamp en wel op 1 t/m 4 augustus of het begeleiden van de kinderen op maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus en/of maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus.
Stichting Forever Fun verlangt van de vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag die door ons wordt betaald.
De leeftijd van de vrijwilligers is vanaf 18 jaar, mocht u geďnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op: 06-25000327 of schrijf een briefje en stuur deze naar: foreverfun2007@gmail.com of per post Kort Ambachtlaan 205
3333 EM Zwijndrecht

logo

Stichting

Forever-Fun

opgericht in

2007

 

 

Website ontworpen door Willem alias Brombeer

Tekstvak:
Kamp 1 start over:

Kamp 2 start over:
Free counter and web stats
Tekstvak: Aangepaste pagina’s na:
27-02-2019
——————————
Welkom